Jeans. Genes. Overall. Dungaree.

Moderator: philip

  • 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
By ifdewantara
#1458382
misi numpang nanya,
untuk 3sixteen yg st100x (sanfor) downsize masih aman ga ya? melarnya banyak ga? pinggang gue 31 inch, tp size 29 nya 30 inch dan size 30 nya 31,5 inch kalo di sizechart nya blue owl. mending ambil yg mana yaa kalo pgn fit yg tapper bgt?

thx be4 :)
By drumstrangkid
#1460482
Info sizing Lee 101S (kode L97040UG) berdasarkan pengalaman nih hehe. Baru PU yang size 28 lingkar pinggangnya 76 cm (setara 30 inches) jadi gua asumsikan kalau size 29 LP = 31 inches, size 30 LP = 32 inches dan seterusnya. CMIIW. Pengukuran detilnya akan menyusul kalau gua sempat dan ngga mager :) :beer
User avatar
By gregvidy
#1462833
Misi agan-agan mau nanya sebelumnya udah ada yang nyoba fittingnya Ranger IV belum ya? Mau minta testinya nih hehehe. Terimakasih agan agan
User avatar
By IDC
#1465010
Image

INDIGO DENIM CONTEST 2017 LOCAL AND NONLOCAL SERIES IS ON!

REGISTER NOW!

http://www.darahkubiru.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=27315

SUPPORTED BY :
Image


nonlocal series is collaboration with :
Image
Eternal was established by the Maeno Corporation in 1997. They are made using traditional methods in Kurashiki, Okayama but with a contemporary flair. The denim is dyed traditionally, patiently and intently but the cuts themselves are often more modern while maintaining a repro style. This 14.5oz one-wash denim is a very slubby fabric, dipped up to thirty times, then the jeans are hung by their back belt loop to dry in the sun. Their crinkly finish relaxes and yields high-contrast tate-ochi, or vertical fading. The break-in period rivals countless other denims while retaining all of it’s beauty, giving the jeans their namesake.

sample fading eternal 811
Image
Image

Spec Jeans Contest :

Eternal's flagship 811 denim is made from a 14.5oz American cotton fabric, The denim features a crunchy, stiff surface from the unique drying process, that will turn into an extremely soft feel with wear. This particular fabric is beloved for its hairy surface texture and vertical fading patterns.

- Slim Straight fit
runs slim in the thigh and top block, has a medium rise, and a slight taper throughout the leg

- raw fabric
- Hidden back pocket rivets
- Hidden coin pocket selvedge
- Rope dyed 20+ times to achieve a super dark indigo
- Branded Deer skin leather patch (custom design special IDC 2017)
- red and white front pocket lining
- custom flasher design special IDC 2017
- 100% American cotton
- Made in Japan


price : IDR 220USD exclude biaya pendaftaran (kurs akan ditentukan pada saat sesi pembayaran)
dan akan mendapatkan diskon 10% ketika semua peserta registrasi online di website denimio nanti. (tata cara akan diupdate nanti)


OFFICIAL NONLOCAL TSHIRT
Image

LOCAL
Image

Local Series Supported by :

RELIC ALMANAC, NAM WATCH, MISCHIEF, BORNGOODS, BATU, JUNKARD COMPANY, REVOLT, DAPPERS GROOMING, HIJACK SANDALS, AND RAFHEOO.
User avatar
By IDC
#1467577
Image

INDIGO DENIM CONTEST 2017 LOCAL AND NONLOCAL SERIES IS ON!

REGISTER NOW!

http://www.darahkubiru.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=27315

SUPPORTED BY :
Image


nonlocal series is collaboration with :
Image
Eternal was established by the Maeno Corporation in 1997. They are made using traditional methods in Kurashiki, Okayama but with a contemporary flair. The denim is dyed traditionally, patiently and intently but the cuts themselves are often more modern while maintaining a repro style. This 14.5oz one-wash denim is a very slubby fabric, dipped up to thirty times, then the jeans are hung by their back belt loop to dry in the sun. Their crinkly finish relaxes and yields high-contrast tate-ochi, or vertical fading. The break-in period rivals countless other denims while retaining all of it’s beauty, giving the jeans their namesake.

sample fading eternal 811
Image
Image

Spec Jeans Contest :

Eternal's flagship 811 denim is made from a 14.5oz American cotton fabric, The denim features a crunchy, stiff surface from the unique drying process, that will turn into an extremely soft feel with wear. This particular fabric is beloved for its hairy surface texture and vertical fading patterns.

- Slim Straight fit
runs slim in the thigh and top block, has a medium rise, and a slight taper throughout the leg

- raw fabric
- Hidden back pocket rivets
- Hidden coin pocket selvedge
- Rope dyed 20+ times to achieve a super dark indigo
- Branded Deer skin leather patch (custom design special IDC 2017)
- red and white front pocket lining
- custom flasher design special IDC 2017
- 100% American cotton
- Made in Japan


price : IDR 220USD exclude biaya pendaftaran (kurs akan ditentukan pada saat sesi pembayaran)
dan akan mendapatkan diskon 10% ketika semua peserta registrasi online di website denimio nanti. (tata cara akan diupdate nanti)


OFFICIAL NONLOCAL TSHIRT
Image

LOCAL
Image

Local Series Supported by :

RELIC ALMANAC, NAM WATCH, MISCHIEF, BORNGOODS, BATU, JUNKARD COMPANY, REVOLT, DAPPERS GROOMING, HIJACK SANDALS, AND RAFHEOO.
User avatar
By zendeen
#1468934
Image

haiiii, kembali lagi bersama kamii. akhirnya hari yang ditunggu telah tiba yaitu INDIGO Anniversary yang ke 8, tak terasa sudah 8 tahun kita menjalani semua ini. mudah mudahan kedepannya kita makin solid dan ramai ya.

di acara ini akan ada :

IDC x PBJ x LIMBRO winner announcement
akan diumumkan siapa pemenang IDCxPBJxLIMBRO di acara nanti. karena kita baru mendapatkan feedback score dari owner PBJ langsung dimana jeans lomba dibawa langsung ke jepang beberapa bulan lalu. jadi penilaian dilakukan on the spot di Jepang bersama tim LIMBRO denim. soo bagi 6 finalis dan teman teman yang mendukung, mari merapat!

DB member sharing session
akan ada perbincangan ringan dari perwakilan member dari tahun ke tahun untuk sharing seputar perkembangan forum, kisah kisah lalu dan sekarang, lalu pembahasan tentang agenda kita kedepannya nanti.

Games and quizz
tentunya akan selalu ada games dan kuis yang seru dan sangat sayang kalian lewatkan

Music and chit chat
penutupan acara dengan dentuman musik dan perbincangan kecil antara member untuk mempererat tali silaturahmi dan saling kenal satu sama lain di dunia nyata. :beer :beer

FREEFLOW BEER
freeflow beer dibuka jam 6-7 malam.

acara INDIGO anniversary 8 ini disupport oleh FREEMAGAZINE dan SUNSET PEOPLE PROJECT. karena mereka kita bisa mengadakan acara di LUCY IN THE SKY. :wow :wow

SAVE THE DATE! COME AND JOIN
inquiries : line bhismadiandra

http://www.darahkubiru.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=27828
User avatar
By zendeen
#1469391
TODAYYYYYYYYY .. SEE YOUUUUU... :metall :rasta :beer :brokoli

NOTES : dateng earlier yaa jam 3 atau setengah 3 karna acara kita padet bgt dan intimatenya cuma sampe jam setengah 6. free entry!

Image

haiiii, kembali lagi bersama kamii. akhirnya hari yang ditunggu telah tiba yaitu INDIGO Anniversary yang ke 8, tak terasa sudah 8 tahun kita menjalani semua ini. mudah mudahan kedepannya kita makin solid dan ramai ya.

di acara ini akan ada :

IDC x PBJ x LIMBRO winner announcement
akan diumumkan siapa pemenang IDCxPBJxLIMBRO di acara nanti. karena kita baru mendapatkan feedback score dari owner PBJ langsung dimana jeans lomba dibawa langsung ke jepang beberapa bulan lalu. jadi penilaian dilakukan on the spot di Jepang bersama tim LIMBRO denim. soo bagi 6 finalis dan teman teman yang mendukung, mari merapat!

DB member sharing session
akan ada perbincangan ringan dari perwakilan member dari tahun ke tahun untuk sharing seputar perkembangan forum, kisah kisah lalu dan sekarang, lalu pembahasan tentang agenda kita kedepannya nanti.

Games and quizz
tentunya akan selalu ada games dan kuis yang seru dan sangat sayang kalian lewatkan

Music and chit chat
penutupan acara dengan dentuman musik dan perbincangan kecil antara member untuk mempererat tali silaturahmi dan saling kenal satu sama lain di dunia nyata. :beer :beer

FREEFLOW BEER
freeflow beer dibuka jam 6-7 malam.

acara INDIGO anniversary 8 ini disupport oleh FREEMAGAZINE dan SUNSET PEOPLE PROJECT. karena mereka kita bisa mengadakan acara di LUCY IN THE SKY. :wow :wow

SAVE THE DATE! COME AND JOIN
inquiries : line bhismadiandra


IT ON!! GRAB IT FAST

Image
Image
Spec :
fruit of the loom premium soft cotton
seamless detail
24s
100% cotton jersey, Ring Spun yarn.
free INDIGO sticker
LIMITED 150 pair pre order.

IDR 220.000 exclude ongkir

Image

order form :
https://goo.gl/forms/xzAFBJrZvPfm7F0g1

perhatian, karena kapasitas produksi yang tipis selama bulan puasa, kita mau max sampe 150 aja yaa mohon maaf. jadi buruan isi form. ketika list PO sudah mencapai 200 akan ditutup. (50 pendaftar terakhir berkesempatan masuk karena dari yang sudah", banyak yang order and RUN :dancefcuk )
  • 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]